De perfecte outfit gevonden!

Ik ga een maandje op reis, naar Bali. Hier ga ik samen heen met mijn vriend. Vanaf Amsterdam Schiphol vliegen wij door naar Kuala Lumpur en vanaf daar vliegen we door naar Bali. Het voelt ondertussen als thuiskomen. Ik ben er al zes keer geweest en van plan om het nu voor de eerste keer aan mijn vriend te laten zien. Voor dat ik naar Bali ga wil ik nog een aantal dingen voorbereiden. Wat doe ik aan in het vliegtuig en welke schoenen neem ik mee? Past het allemaal wel in één koffer?

De juiste outfit

Je zit een lange tijd in het vliegtuig. Daarom is het enorm van belang dat je een comfortabele outfit draagt. Niet te strak, niet te wijd. Vorig jaar droeg ik een heerlijke travelstof broek zwart. Deze behoort echt tot mijn favorieten. Hij heeft veel meegemaakt toen ik ging reizen. Ik had de broek continu aan. Nu ben ik toe aan een andere kleur. Zwart is zo afgezaagd. Ik ging even googelen en kwam een gave kleur tegen. Ik heb hem meteen besteld, de groene broek travelstof. Het is handig dat ik al een zwarte broek had, want hierdoor wist ik meteen welke maat ik moest kiezen.

Reizen naar het buitenland, wat neem je mee?

Het is niet anders. Je moet keuzes maken. Je betaalt enorm veel geld voor één koffer, dus je moet concessies gaan doen. Gelukkig gaan we maar twee weken, dus zo veel kleding hoef ik ook weer niet mee te nemen. Mijn vriend is de moeilijkste niet. Hij gooit een paar onderbroeken en shorts erin en klaar is kees. Ik daar en tegen wil wel altijd bepalen wat ik wanneer aan doe. Ik ben en blijf een backpacker, dus mijn hoge hakken laat ik lekker thuis.

Als je gaat vliegen buiten Europa, neem je natuurlijk je paspoort mee. Een identiteitskaart is niet voldoende.

Bali

Veel mensen denken bij Bali meteen aan de mooie, hagelwitte stranden en dat is ook niet zo gek, want Bali heeft ook de allermooiste stranden en surfspots. Bali heeft veel meer te bieden dan alleen een vakantie aan het strand. Zo kan je bijvoorbeeld allerlei tempels gaan bezoeken, en leuke dorpjes. Er heerst een eeuwenoude traditie op het eiland. De bevolking is vriendelijk en je maakt veel vrienden onderweg. Het enige wat als westerling een beetje eng kan zijn, is de weg naar je hotel van het vliegveld. Op Bali houden ze zich niet al te streng aan de verkeersregels, hier moet je rekening mee houden.

Geef een antwoord