Middag naar Amsterdam

Wat te doen in Amsterdam? Amsterdam is een ongelofelijke trekpleister voor veel toeristen. Je kan er goed shoppen en leuke dingen doen, zoals naar Madame Tussauds. En dat is precies wat wij gaan doen vandaag.

Shoppen

Het is een mooie zaterdagmiddag en samen met mijn vriendinnen ga ik naar Amsterdam. Wij komen zelf uit Rotterdam, dus het is altijd een beetje gevoelig als we de naam van de stad noemen. Wij gaan met de auto naar de stad, omdat parkeren vooralsnog goedkoper is dan vijf treinkaartjes kopen. Eenmaal aangekomen in de drukke verkeersstad konden wij eindelijk een parkeergarage vinden. Later zouden we het bedrag splitten.

Shoppen met vriendinnen vind ik het allerleukste om te doen. Gezellig een dagje uit met z’n allen. Ik ben blij dat er nog steeds fysieke winkels zijn, zodat wij een excuus hebben om tijdens onze quality time kleren te kopen.

Altijd voordat ik ga shoppen bedenk ik in mijn hoofd alvast wat ik nodig heb en waar ik het kan halen. Ik moest opzoek naar een lingerie winkel waar ze Calvin Klein lingerie verkopen.

Mijn vriendinnen wilden per se naar de Forever21. Ik ben gelukkig al voorbij die fase. Doe mij maar een wat meer zakelijke kledingwinkel.
Gezellig liepen de meiden en ik door de stad in de prachtig stralende zon.

Na het shoppen liepen wij richting Madame Tussauds.

Amsterdamse attracties

Er zijn veel verschillende soorten attracties in Amsterdam, zoals Madame Tussauds, maar ook The Dungeon. Nu wij toch in Amsterdam zijn, leek het ons leuk om alle populaire attracties te bezoeken. Wij hebben flink wat gewerkt om deze dag lekker veel uit te geven. Iedereen was het hier mee eens op één vriendin na. Zij zat liever op het terras. Als compromis besloten wij eerst twee attracties te doen en daarna een terrasje te pakken ergens bij de dam. Het is tenslotte quality time en zo konden wij lekker bijkletsen.

Wij gingen binnen bij Madame Tussauds. Het was erg druk en er stond een lange wachtrij. Gelukkig hadden wij al kaartjes gekocht online en konden wij meteen naar binnen.
De experience begon al in de lift. Iedereen was helemaal in zijn element. Met veel lol gingen wij de attractie door.

The Dungeon was nog drukker. Ook hier hadden wij online tickets voor gekocht. Er waren veel momenten waarop ik schrok en erg hard moest lachen. Het was erg gezellig met de meiden en we hadden het leuk.

Tot slot liepen wij naar de dam om een leuk terrasje uit te kiezen. Lisa blij, wij blij.
Hier hebben wij de dag leuk afgesloten en was het weer tijd om naar huis te gaan.

Geef een reactie