Mooiste vloeren voor in een kledingwinkel

Je winkelpand moet een stijlvolle en betrouwbare uitstraling hebben. Je wilt namelijk dat je bedrijf geassocieerd wordt als stijlvol en betrouwbaar. Niks schrikt de klant zo erg af als een smerige vloer vol gaten en kieren. De winkelvloer krijgt veel te verduren. Dag in dag uit lopen er, hopelijk, veel klanten over de vloer. Maarja jij hebt als eigenaar natuurlijk geen tijd om de vloer te onderhouden. Het is zonde je opgeleide personeel als schoonmaker te laten werken omdat de vlekken maar niet uit de vloer gaan.  Maak nu een investering in een betrouwbare vloer die zijn geld waard is. Zo kies je voor een relatief goedkope gietvloer. Een vloer die lang meegaat in de professionele uitstraling die jij nodig hebt. Gietvloeren zijn de mooiste vloeren voor in een kledingwinkel. 

De prachtige wereld van gietvloeren

Geniet van een stijlvolle vloer van hoogwaardig en slijtvast materiaal. Een gietvloer heeft ideale eigenschappen voor kledingwinkel vloeren. Zo blijft de kleurvaste vloer jarenlang mooi. De vloer is brandwerend dus verzekerd veiligheid voor jouw team en klanten. De onderburen zullen geen klachten maken over geluidsoverlast, de gietvloer is namelijk geluiddempend. Daarnaast is de vloer erg onderhoudsvriendelijk. Het is gemakkelijk hygiënisch schoon te maken door te stofzuigen of dweilen met water. Dat scheelt weer tijd, en tijd is geld. Daarnaast is de vloer naadloos strak. Geen last van naden of voegen dus. Zo straalt jouw vloer de betrouwbaarheid uit waar jij voor staat. Op een natte herfstdag zie je het al gebeuren. Alle klanten lopen met hun natte vieze schoenen over de vloer. Dit maakt de kans op ongelukken erg groot. Geen stress, jij hebt natuurlijk een gietvloer en die is waterdicht! Maarja er is met een natte vloer nog wel slipgevaar. Je wilt geen schadeclaim van een gevallen klant tussen je stapel rekeningen. Maar ook daarvoor hoef jij je geen zorgen te maken. Kies een anti-slip topcoating over je gietvloer.  Vind zo rust in de veiligheid die een gietvloer je biedt. 

Welke gietvloer voor een kledingwinkel?

Misschien denk je: ja het klinkt leuk tot nu toe, maar welke gietvloer moet ik dan kiezen? Nou bij deze ons advies. Er zijn verschillende soorten gietvloeren. Je kan het beste kiezen voor een epoxy gietvloer of polyurethaan gietvloer. Beide gietvloeren bevatten hars. Epoxyhars is harder dan polyurethaanhars. Epoxy gietvloeren zijn daarom geschikt voor zwaar gebruik, zoals heftruckverkeer in onder meer loodsen, magazijnen en werkplaatsen. Polyurethaan gietvloeren zijn zacht en elastisch. Vandaar dat voornamelijk polyurethaan gietvloeren gekozen worden in kledingwinkels. Oftewel, de mooiste kledingwinkel vloer die jij zoekt is de polyurethaan gietvloer! Ga nu je gietvloer kopen.

Geef een antwoord