Printjes

Kleding is mooi en fijn en als je de juiste kleding aan doet voel je je daar goed bij. Zelf wil ik me zelfverzekerd voelen bij wat ik aan heb en ik wil blij zijn als ik mezelf zie. Kleding waar ik nou echt vrolijk van wordt is kleding met printjes. Waarom zou je voor saai gaan als het ook leuk kan? Gelukkig is kleding met printjes ook wel echt een trend tegenwoordig, als je nog zwarte sokken draagt hoor je er bijna niet meer bij. Wat is de trend en hoe zorg je goed voor deze kleding?

Sokken en ondergoed

Het begon allemaal met geprinte sokken. Eerst hadden een paar hipsters leuke sokken aan met printjes, maar tegenwoordig zie je het overal. Je kan ze lekker opvallend dragen onder een korte broek. Zo kan iedereen zien wat voor sokken je aan hebt en draag je het echt als accessoire. Maar niet iedereen kan zich zo vrij kleden en moet er bijvoorbeeld voor werk representatief uitzien. Maar let maar eens op, zelfs bij zakenmannen in pak, kan je tussen het pak en de schoenen vaak een glimp opvangen van leuke gekleurde sokken. Zo kan je toch iets vrolijks aandoen maar voldoe je nog steeds aan de eis om representatief te zijn. Een ander item wat niemand van je ziet is je ondergoed. Ook hierbij kan je tegenwoordig uit veel meer kiezen dan zwart of grijs. Kijk bijvoorbeeld eens naar björn borg boxers, die zijn in allerlei maten en kleuren verkrijgbaar. Omdat er zoveel verschillende opties zijn bij zowel sokken als onderbroeken zit er altijd wel iets tussen wat bij je past.

Overhemd

Een andere leuke trend zijn geprinte overhemden. Pas hiermee op naar werk, het kan zijn dat dit niet op elke werkvloer geaccepteerd wordt. Werk je op een wat informelere plek kan het waarschijnlijk wel. Mocht het op je werk niet kunnen, kan je er altijd nog voor kiezen om deze overheden in je vrije tijd te dragen. Overhemden variëren van neutrale kleuren met rustige printjes tot de felste kleuren met de gekste printjes. Denk er goed over na wat bij jou past. Printjes zijn leuk maar dan moet je ze wel goed dragen. Als jij je niet comfortabel voelt bij wat je aanhebt, kan iedereen dit aan je zien.

Verzorging

Heel leuk die printjes, maar hoe zorg je ervoor dat ze ook op je kleding blijven? Vooral oor te veel en verkeerd wassen kunnen je printjes snel vervagen. Was daarom nooit te heet en draai je kledingstukken binnenstebuiten voor je ze in de wasmachine gooit. Lees altijd goed het label of er nog andere bijzonderheden zijn, bijvoorbeeld niet strijken, en hou je hieraan.

Geef een reactie