Uitgaan met wat extra blush!

Het is eindelijk weer eens zover, we mogen lekker gaan stappen. Dat betekent voor alle vrouwen in Nederland dat we ons weer eens heerlijk mogen opmaken. Voor mijzelf is dit ontzettend lang geleden. Het is dan ook heel lang geleden sinds dat ik naar een goed feest ben gegaan, door de pandemie blijf ik liever binnen. Toen ik dus laatst ging kijken naar de make-up die ik nog in mijn kast had liggen schrok ik een beetje. De make-up die ik nog heb is erg uitgedroogd en niet goed meer om te gebruiken. Dit heeft mij een aanleiding gegeven tot dit verhaal. Wat zijn nu eigenlijk “Essentials” om te hebben voor als je uitgaat. Naar mijn mening moet je mascara en blush hebben. Je zal zelf wat meer ervaring hebben met mascara, maar misschien niet met blush. Vandaag vertel ik waarom ik dit gebruik als ik uitga, en hoe jij het ook kan gebruiken.

 

Mascara en blush

Als wij vrouwen gaan stappen moeten we natuurlijk een beetje goed voor de dag komen. Naast onze outfit en ons haar zijn er ook nog een aantal dingen die we kunnen doen aan ons gezicht. Zelf ben ik een groot voorstander van mascara. Mascara accentueert namelijk de mooie kleur in onze ogen en zorgt ervoor dat we net even wat meer stralen. Mascara geeft daarnaast ook hele mooie volle wimpers, wat ik zelf altijd erg mooi vind. Blush gebruik ik alleen als ik ga stappen. Blush geeft veel kleur aan je wangen en zorgt ervoor dat je een gezonde en energieke uitstraling hebt. Ik ben zelf van nature redelijk bleek, soms kan een beetje extra kleur op mijn wangen dus geen kwaad. Het is wel belangrijk om te letten op welke kleur blush je gebruikt.

 

De juiste kleur blush

Als jij net zoals ik een lichte huid hebt kan je het beste kiezen voor een lichte blush. Dan is de blush niet te sterk aanwezig, maar heeft het nog steeds het gewenste effect. Binnen een lichtkleurige blush kan je ook nog kiezen voor een koele of warme ondertoon. Welke ondertoon je wilt gebruiken mag je helemaal zelf bepalen. Ben je uit jezelf wat meer getint, dan kun je vaak elke kleur gebruiken die je zelf wilt. Let er wel op dat je het gebruikt met mate. Het moet ervoor zorgen dat je er energiek en gezond uitziet. We willen geen enorme laag over onze wangen heen hebben. Mascara en blush zijn in ieder geval twee items die ik nog moet hebben voor als ik weer ga stappen. Hoe zit het met jouw voorraad?

 

Geef een antwoord